Markiser

Her kan du se vores udvalg af knækarms markiser. De er alle velegnet til overdækning af terrasser o.lign.

Vores produkter

Hos Copenhagen Sails kan du købe din markise som fabrikssalg – frit efter dine ønsker på længde, udhæng, markise dug osv. Skal det være en markise med motor, sol og vindstyring? Skal det være inkl. montage, elarbejde mm? Ring eller send os en mail og aftal et møde på din adresse, og vi kan tale om dine ønsker.

Base Lite

En mini kassettemarkise til mindre overdækninger fx. altaner, vindues partier mm.

Download info ark om denne markise type

Armony Plus

En meget robust markise til alle former for overdækning af terrasser m.m. En super lækkert design med mange gode detaljer.

Download info ark om denne markise type

Base Plus

Base Plus er en god all-round kassettemarkise til terrasser; lækkert design samt super kvalitet til mange formål. Perfekt til små og mellemstore terrasser. Leveres standard med håndsving, men kan også monteres med motor og vippekontakt eller fjernbetjening. Op til 5,0 m lang x 3,10 m udfald.

Download info ark om denne markise type

Zenith

Denne markisetype er en super solid og fleksibel model, som er meget velegnet markise til private såvel som til både erhverv og fritid.

Markisen leveres standard i eleokseret aluminium, men kan også leveres i diverse farver. Zenith har en max længde på 7 m. standard, men kan bygges sammen op til 13 m. Markisen er bygget op omkring et bærerør på 50x30mm. Denne opbygning gør det muligt at placere mange murbæringer til ekstra solid montage ved fx. erhverv som restauranter, caféer, hoteller mm.

Download info ark om denne markise type

Domea

Download info ark om denne markise type

Epica

Download brochure

Dobbelt markiser

Dobbelt markiser er et faststøbt system til overdækning af fx udeserveringsområder mm. Systemet består af et faststøbt galvaniseret stålstativ, hvor der på hver side er monteret en terrassemarkise. På den måde kan man overdække større områder efter behov. Systemet kan bygges i alle tænklige størrelser efter behov.

Dugtyper til alle typer markiser

Vi benytter Dickson Canvasdug til alle markiser. Det er den bedste dug på markedet – den tåler alt slags vind og vejr.

  • 100 % acrylic premium beskyttelse
  • 100 % vandtæt og åndbar
  • Optimal beskyttelse mod mugdannelse
  • UV-beskyttelse
  • 5 års garanti på selve dugen

Vi anbefaler Dickson dug (type 1) til markiser – se dug og farveskema på linket nedenfor:

Se alle vores dug typer

Eksempler

Skriv til os

+45 23 60 12 14