MARKISER

VORES PRODUKTER

Hos Copenhagen Sails kan du købe din markise som fabrikssalg – frit efter dine ønsker på længde, udhæng, markise dug osv. Skal det være en markise med motor, sol og vindstyring? Skal det være inkl. montage, elarbejde mm? Ring eller send os en mail og aftal et møde på din adresse, og vi kan tale om dine ønsker.

SPØRG OS

For alle spørgsmål vedrørende salg og priser mm. kan du sende os en mail på peter@cphsails.dk eller ringe på 23 60 12 14.

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og kan altid rådgive på de individuelle behov!

KASSETTEMARKISEN ZENITH

Denne markisetype er en super solid og fleksibel model, som er meget velegnet markise til private såvel som til både erhverv og fritid.
Markisen leveres standard i eleokseret aluminium, men kan også leveres i diverse farver. Zenith har en max længde på 7 m. standard, men kan bygges sammen op til 13 m. Markisen er bygget op omkring et bærerør på 50x30mm. Denne opbygning gør det muligt at placere mange murbæringer til ekstra solid montage ved fx. erhverv som restauranter, caféer, hoteller mm.

BASE PLUS

Base Plus er en god all-round kassettemarkise til terrasser; lækkert design samt super kvalitet til mange formål. Perfekt til små og mellemstore terrasser. Op til 5,0 m lang x 3,10 m udfald.

DOBBELT MARKISER

Dobbelt markiser er et faststøbt system til overdækning af fx udeserveringsområder mm. Systemet består af et faststøbt galvaniseret stålstativ, hvor der på hver side er monteret en terrassemarkise. På den måde kan man overdække større områder efter behov. Systemet kan bygges i alle tænklige størrelser efter behov.

DUGTYPER TIL ALLE TYPER MARKISER

Vi benytter Dickson Canvasdug til alle markiser. Det er den bedste dug på markedet – den tåler alt slags vind og vejr.

– 100 % acrylic premium beskyttelse
– 100 % vandtæt og åndbar
– Optimal beskyttelse mod mugdannelse
– UV-beskyttelse
– 5 års garanti på selve dugen

Vi anbefaler Dickson dug (type 1) til markiser – se dug og farveskema på linket nedenfor: