STOLPER OG NEDGRAVNING

Vi leverer alle former for materiale til opsætning af solsejl og overdækninger. Vi udfører selv alle vores smedeopgaver, og alle stolper og beslag laves efter dit ønske. Alle løsninger bliver specialdesignet til hvert enkelt sejl. 

Send os en tegning eller mål på din opgave samt på stolper eller beslag via mail eller ring til os – og vi kontakter dig hurtigst muligt. Har du brug for inspiration, er du også velkommen til at besøge vores solsejl side.

SPØRG OS

For ethvert spørgsmål vedrørende salg og priser mm. kan du sende os en mail på peter@cphsails.dk eller ringe på 23601214.

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og kan altid rådgive på de individuelle behov!

STÅLBESLAG

Vi leverer beslag i alle former og afskygninger og her er nogle eksempler. Vi kan tilpasse beslagene til ethvert behov.

Copenhagen Sails beslag og smede opgaver Copenhagen Sails beslag og smede opgaver Copenhagen Sails beslag og smede opgaver

MONTERING

Vi anbefaler vantskruer ved solsejl fra 20 til 100 m2. Vantskruerne har bronzegevind med gaffel inkl. bolt i begge ender. Skruerne koster fra 200kr.

Copenhagen Sails montering af solsejl med Vant skruer Copenhagen Sails montering af solsejl med Vant skruer Copenhagen Sails montering af solsejl med Vant skruer