Copenhagen sails

Neilpryde Sails skifter navn til… Copenhagen Sails!

Vi har haft navnet neilprydesails og neilprydecanvas siden 2007. Vi har nu fået så meget erfaring inden for design af solsejl, læsejl, nye sejl osv. at vi har udvidet vores service og opgaveportefølje – og det kalder samtidigt på et nyt navn: Copenhagen Sails… 

Vi er stadig det samme stærke team bag sejlloftet, men vi er stolte af vores nye navn og glæder os til at vise jer mange af de opgaver, som vi til daglig syr på vores sejlmagerværksted i København S. 

Navnet afspejler også, at vi nu er den eneste sejlmager i Københavnsområdet, der udfører alt sejlmagerarbejde – og derfor er det oplagt at kalde vores sejlmageri for Copenhagen Sails.

På sejlmagerværkstedet kan du få et indblik i vores arbejde omkring design af sejl, reparation af sejl, læsejl mv., og vi byder alle velkommen til at se forbi. 

Vores mål med Copenhagen Sails er at skabe en ny generation af solsejl, læsejl, markiser, nye sejl mm. og med ny hjemmeside og nyt navn kan vi nu vise mange af vores projekter frem, og samtidigt får du et godt overblik over priser, så det er lettere og mere gennemskueligt for dig som kunde. 

Vi glæder os til at tage godt imod dig med vores nye navn og hjemmeside.

Mvh Peter Havn og Søren Andersen,

Copenhagen Sails, 2018